Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί - Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί -  Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δεν θα κατέλθουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές εκλογές με το Κόμμα Ενωμένων Κυνηγών οι Ανεξάρτητοι ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη η Άννα Θεολόγου σήμερα (19/4) το πρωί.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν από την κυρία Θεολόγου μετά το νομικό κόλλιμα και την την επιστολή που έλαβαν από τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα πρέπει οι Ανεξάρτητοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι του Κινήματος Ενωμένοι Κυνηγοί Κύπρου, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

 Όπως είπε η κυρία Θεολόγου το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν σε εγγραφή κόμματος οι Ανεξάρτητοι και υπογράμμισε πως ως Κίνημα δεν πρόκειται να βάλουν νερό στο κρασί τους, ούτε στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE