Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί - Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί -  Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δεν θα κατέλθουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές εκλογές με το Κόμμα Ενωμένων Κυνηγών οι Ανεξάρτητοι ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη η Άννα Θεολόγου σήμερα (19/4) το πρωί.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν από την κυρία Θεολόγου μετά το νομικό κόλλιμα και την την επιστολή που έλαβαν από τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα πρέπει οι Ανεξάρτητοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι του Κινήματος Ενωμένοι Κυνηγοί Κύπρου, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

 Όπως είπε η κυρία Θεολόγου το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν σε εγγραφή κόμματος οι Ανεξάρτητοι και υπογράμμισε πως ως Κίνημα δεν πρόκειται να βάλουν νερό στο κρασί τους, ούτε στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE