Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί - Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δε θα 'κυνηγήσουν' μαζί έδρα Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί -  Διακοπή της συνεργασίας τους ανακοίνωσε η Θεολόγου

Δεν θα κατέλθουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές εκλογές με το Κόμμα Ενωμένων Κυνηγών οι Ανεξάρτητοι ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη η Άννα Θεολόγου σήμερα (19/4) το πρωί.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν από την κυρία Θεολόγου μετά το νομικό κόλλιμα και την την επιστολή που έλαβαν από τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα πρέπει οι Ανεξάρτητοι να κατέλθουν ως υποψήφιοι του Κινήματος Ενωμένοι Κυνηγοί Κύπρου, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

 Όπως είπε η κυρία Θεολόγου το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν σε εγγραφή κόμματος οι Ανεξάρτητοι και υπογράμμισε πως ως Κίνημα δεν πρόκειται να βάλουν νερό στο κρασί τους, ούτε στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE