Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν για 4ο γύρο συνάντησης ΜΟΕ σύμφωνα με τουρκικό Υπουργείο Άμυνας

Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν για 4ο γύρο συνάντησης ΜΟΕ σύμφωνα με τουρκικό Υπουργείο Άμυνας

Πραγματοποίηση 4ου γύρου για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης συμφώνησαν Ελλάδα και Τουρκία, σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, σημειώνοντας ωστόσο ότι ακόμη δεν ξεκαθάρισε η ημερομηνία. 

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας «τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας Τουρκίας και Ελλάδας συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί ο 4ος γύρος για τα ‘μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης’. Η ημερομηνία και οι άλλες λεπτομέρειες της συνάντησης θα ξεκαθαρίσουν σύντομα». 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE