Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός 37χρονος άνδρας γνωστός στις Αρχές μετά από καρτέρι που του έστησαν σε περίπτερο στο Κίτι το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες φαίνεται να έστησαν καρτέρι στον 37χρονο και μόλις τον αντιλήφθηκαν γάζωσαν το όχημα του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.  

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 37χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για παροχή προστασίας σε μαγαζιά και συγκεκριμένα σε καζίνο. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διενεργούνται εντατικές έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE