Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός 37χρονος άνδρας γνωστός στις Αρχές μετά από καρτέρι που του έστησαν σε περίπτερο στο Κίτι το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες φαίνεται να έστησαν καρτέρι στον 37χρονο και μόλις τον αντιλήφθηκαν γάζωσαν το όχημα του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.  

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 37χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για παροχή προστασίας σε μαγαζιά και συγκεκριμένα σε καζίνο. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διενεργούνται εντατικές έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE