Φοβόταν για τη ζωή του ο 37χρονος – Προειδοποιούσε την Αστυνομία πριν 15 μέρες

Φοβόταν για τη ζωή του ο 37χρονος – Προειδοποιούσε την Αστυνομία πριν 15 μέρες

Καρτέρι θανάτου έστησαν σε 37χρονο γνωστό στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου, στο Κίτι στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o 37χρονος πριν από περίπου 15 ημέρες είχε μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό και ανάφερε ότι δέχεται απειλές και φοβάται για τη ζωή του.

Σήμερα καθώς επέστρεφε στην οικία του γύρω στις 21:30 το βράδυ, σε σημείο του δρόμου ελάττωσε σε κύρτωμα και εκεί ήταν που οι δράστες πέρασαν από δίπλα του γαζώνοντας το αυτοκίνητο του. Ο θάνατος του 37χρονου φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο του φόνου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργούνται έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE