«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακαριαίος φαίνεται να ήταν ο θάνατος του 37χρονου άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κίτι. 

Από το σημείο του φόνου προέβη σε δηλώσει ο Υπέυθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, Πάμπος Ζαχαρίου αναφέροντας: "Γύρω στις 21:15 το βράδυ 37χρονος από την Λάρνακα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι κινείτο στον δρόμο από Μενεού προς την παραλιακή περιοχή Κιτίου. Ο θάνατος του φαίνεται να είναι ακαριαίος. Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης, στην σκηνή βρίσκονται ιατροδικαστές, η Υπηρεσία Εγκληματολγικών Ερευνών"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE