«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακαριαίος φαίνεται να ήταν ο θάνατος του 37χρονου άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κίτι. 

Από το σημείο του φόνου προέβη σε δηλώσει ο Υπέυθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, Πάμπος Ζαχαρίου αναφέροντας: "Γύρω στις 21:15 το βράδυ 37χρονος από την Λάρνακα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι κινείτο στον δρόμο από Μενεού προς την παραλιακή περιοχή Κιτίου. Ο θάνατος του φαίνεται να είναι ακαριαίος. Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης, στην σκηνή βρίσκονται ιατροδικαστές, η Υπηρεσία Εγκληματολγικών Ερευνών"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.