«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακαριαίος φαίνεται να ήταν ο θάνατος του 37χρονου άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κίτι. 

Από το σημείο του φόνου προέβη σε δηλώσει ο Υπέυθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, Πάμπος Ζαχαρίου αναφέροντας: "Γύρω στις 21:15 το βράδυ 37χρονος από την Λάρνακα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι κινείτο στον δρόμο από Μενεού προς την παραλιακή περιοχή Κιτίου. Ο θάνατος του φαίνεται να είναι ακαριαίος. Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης, στην σκηνή βρίσκονται ιατροδικαστές, η Υπηρεσία Εγκληματολγικών Ερευνών"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.