«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

«Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος» - Δηλώσεις από το σημείο δολοφονίας 37χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακαριαίος φαίνεται να ήταν ο θάνατος του 37χρονου άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κίτι. 

Από το σημείο του φόνου προέβη σε δηλώσει ο Υπέυθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, Πάμπος Ζαχαρίου αναφέροντας: "Γύρω στις 21:15 το βράδυ 37χρονος από την Λάρνακα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι κινείτο στον δρόμο από Μενεού προς την παραλιακή περιοχή Κιτίου. Ο θάνατος του φαίνεται να είναι ακαριαίος. Είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης, στην σκηνή βρίσκονται ιατροδικαστές, η Υπηρεσία Εγκληματολγικών Ερευνών"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.