Φόνος – Λάρνακα: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Φόνος – Λάρνακα: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης με θύμα τον Μάριο Γεωργίου, 34 ετών, τέως κάτοικο Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Ο φόνος διαπράχθηκε χθες βράδυ, σε σημείο του δρόμου Μενεού – Περβολιών. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 9.10μ.μ., ενώ ο 34χρονος κινείτο με το αυτοκίνητό του στον πιο πάνω δρόμο, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστα πρόσωπα. Από τους πυροβολισμούς ο Γεωργίου, τραυματίστηκε θανάσιμα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν και ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα φέρει τραύματα από αριθμό σφαιρών στο κεφάλι και τα δύο χέρια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ