Η… ΚΙΝΗΣΗ του Νίκου Κωστένογλου για τον ΑΤΥΧΟ παίκτη του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων

Η… ΚΙΝΗΣΗ του Νίκου Κωστένογλου για τον ΑΤΥΧΟ παίκτη του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου, ήταν στο Τσίρειο Στάδιο χθες (Κυριακή 18-04-2021), παρακολουθώντας το Λεμεσιανό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Ο Ελλαδίτης κόουτς στεναχωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό νωρίς στο παιχνίδι, βλέποντας τον τραυματισμό του Μηνά Αντωνίου, με τον παίκτη της ΑΕΛ να γίνεται και αναγκαστική αλλαγή.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο (εδώ)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE