Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη αποθήκης καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών στις 13.4.21. Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι κλάπηκαν από αυτή μεταλλική συσκευή και γυψοσανίδες, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 34χρονος καθώς και μια 26χρονη, η οποία φέρεται να είναι συμβία του. Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE