Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη αποθήκης καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών στις 13.4.21. Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι κλάπηκαν από αυτή μεταλλική συσκευή και γυψοσανίδες, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 34χρονος καθώς και μια 26χρονη, η οποία φέρεται να είναι συμβία του. Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE