Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη αποθήκης καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών στις 13.4.21. Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι κλάπηκαν από αυτή μεταλλική συσκευή και γυψοσανίδες, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 34χρονος καθώς και μια 26χρονη, η οποία φέρεται να είναι συμβία του. Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE