Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής γυψοσανίδων ερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη αποθήκης καταγγέλθηκε από εργολάβο οικοδομών στις 13.4.21. Ο παραπονούμενος ανέφερε ότι κλάπηκαν από αυτή μεταλλική συσκευή και γυψοσανίδες, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 34χρονος καθώς και μια 26χρονη, η οποία φέρεται να είναι συμβία του. Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE