Η… ΚΙΝΗΣΗ του Νίκου Κωστένογλου για τον ΑΤΥΧΟ παίκτη του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων

Η… ΚΙΝΗΣΗ του Νίκου Κωστένογλου για τον ΑΤΥΧΟ παίκτη του ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου, ήταν στο Τσίρειο Στάδιο χθες (Κυριακή 18-04-2021), παρακολουθώντας το Λεμεσιανό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Ο Ελλαδίτης κόουτς στεναχωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό νωρίς στο παιχνίδι, βλέποντας τον τραυματισμό του Μηνά Αντωνίου, με τον παίκτη της ΑΕΛ να γίνεται και αναγκαστική αλλαγή.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο (εδώ)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE