Το «δωράκι» χαλαρώσεων για την Δευτέρα του Πάσχα – Έρχεται επιπλέον SMS

Το «δωράκι» χαλαρώσεων για την Δευτέρα του Πάσχα – Έρχεται επιπλέον SMS

Γράφουν και σβήνουν οι επιδημιολόγοι, τα πρωτόκολλα για τις μέρες του Πάσχα, που μπορεί να μην έχουμε τις χαλαρώσεις που όλοι περιμέναμε και ελπίζαμε, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανάσες χαλαρώσεις, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η κατάργηση του «κέρφιου», για το Μεγάλο Σάββατο, καθώς δε θα δοθεί η δυνατότητα στους πιστούς να παρακολουθήσουν τη λειτουργία μέχρι το τέλος.

Την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα, αλλαγές θα υπάρξουν στον μέγιστο αριθμό των ατόμων που θα παραβρεθούν στο τραπέζι, με τα 10 άτομα να φαίνεται να κλειδώνουν στο πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE