Το «δωράκι» χαλαρώσεων για την Δευτέρα του Πάσχα – Έρχεται επιπλέον SMS

Το «δωράκι» χαλαρώσεων για την Δευτέρα του Πάσχα – Έρχεται επιπλέον SMS

Γράφουν και σβήνουν οι επιδημιολόγοι, τα πρωτόκολλα για τις μέρες του Πάσχα, που μπορεί να μην έχουμε τις χαλαρώσεις που όλοι περιμέναμε και ελπίζαμε, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανάσες χαλαρώσεις, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η κατάργηση του «κέρφιου», για το Μεγάλο Σάββατο, καθώς δε θα δοθεί η δυνατότητα στους πιστούς να παρακολουθήσουν τη λειτουργία μέχρι το τέλος.

Την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα, αλλαγές θα υπάρξουν στον μέγιστο αριθμό των ατόμων που θα παραβρεθούν στο τραπέζι, με τα 10 άτομα να φαίνεται να κλειδώνουν στο πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE