Κούσιος: «Διερωτόμαστε σε τι αποσκοπεί η επιμονή του ΑΚΕΛ… σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του Κυπριακού»

Κούσιος: «Διερωτόμαστε σε τι αποσκοπεί η επιμονή του ΑΚΕΛ… σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του Κυπριακού»

«Διερωτόμαστε σε τι αποσκοπεί η επιμονή του ΑΚΕΛ… σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του Κυπριακού», αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος απαντώντας στις δηλώσεις του Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου.

«Την ερχόμενη Παρασκευή συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο ενόψει μιας άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο, που συγκάλεσε ο ΓΓ των ΗΕ, στη Γενεύη. Τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος μας Δημοκρατίας και η ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία αναχωρούν για τη Γενεύη, για να συμμετάσχουν στην άτυπη διάσκεψη. Με αυτά τα δύο απλά δεδομένα, διερωτόμαστε πραγματικά σε τι αποσκοπεί η επιμονή του ΑΚΕΛ να διαπραγματευόμαστε μεταξύ μας και δημοσίως σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του Κυπριακού»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE