Βάρκα με εννέα μετανάστες εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Βάρκα με εννέα μετανάστες εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο θέτοντας σε συναγερμό τις Κυπριακές αρχές.

Εντός του σκάφους επέβαιναν εννέα άτομα και με τη βοήθεια σκάφους της Λιμενικής Αστυνομίας, αποβιβάστηκαν στο λιμανάκι του Golden Coast.  Οι μετανάστες θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού βάση του υγειονομικοί πρωτόκολλου και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε Κέντρο Φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE