ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Δε βγαίνει ‘άσπρος καπνός‘ από το Υπουργικό - Παράταση στην ανακοίνωση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Δε βγαίνει ‘άσπρος καπνός‘ από το Υπουργικό - Παράταση στην ανακοίνωση των μέτρων

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline δεν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα μέτρα που αφορούν τη Μεγάλη Εβδομάδα στη σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11:00.

Όπως αναφέρουν πηγές, από τη μία επιχειρείται να δοθεί μία επιπλέον πίστωση χρόνου αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα παραμένουν ρευστά και να μη ληφθούν βιαστικές αποφάσεις.

Στην αντίπερα όχθη στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί αρκετές προτάσεις και απόψεις με πιο ακραίο σενάριο αυτό της επιστροφής στο lockdown.

Ως εκ τούτου ακόμη και μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου δεν αναμένεται να παρθούν τελικές αποφάσεις για τα μέτρα που θα μας συντροφεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και κατ’επέκταση δεν πρόκειται να υπάρξουν ούτε επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.