Σταθερά τα επιδημιολογικά δεδομένα του 24ώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σταθερά τα επιδημιολογικά δεδομένα του 24ώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακόμα 40 θανάτους και 2.678 κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο 24ωρο, αριθμοί ελαφρώς αυξημένοι σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή.

Διενεργήθηκαν ωστόσο πάνω από 1,1 εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ μέσα στο ίδιο 24ωρο, κάτι που τοποθετεί το δείκτη θετικότητας μόλις στο 0,24%.

Οι αριθμοί των νοσηλευόμενων ασθενών Covid και των διασωληνωμένων έπεσαν περαιτέρω, στους 1.879 και 261 αντιστοίχως, στα χαμηλότερα επίπεδα από την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη δόση του εμβολίου έχει χορηγηθεί σε 33.388.637 πολίτες, δηλαδή το 63,4% των ενηλίκων και η δεύτερη δόση σε 11.623.671 πολίτες, δηλαδή το 22,1% των ενηλίκων κατοίκων της χώρας.

 

 

Πηγή: ΚΥΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.