Κλειστά τα τμήματα εξυπηρέτησης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας 26/4 - 10/5

Κλειστά τα τμήματα εξυπηρέτησης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας 26/4 - 10/5

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ενημερώνει το κοινό ότι τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών και Αποκοπών και Επανασυνδέσεων θα είναι κλειστά από τη Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι και τις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο αναφέρει ότι από τις 10 Μαΐου και έπειτα, για να εισέλθει καταναλωτής στα Τμήματα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών και Αποκοπών και Επανασυνδέσεων, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες.

Ενημερώνει επίσης ότι δεν θα προχωρήσει σε αποσυνδέσεις νερού μέχρι τις 15 Μαΐου.

Θα ακολουθήσει καινούργια οδηγία του Συμβουλίου με βάσει μελλοντικά νέα διατάγματα του Υπουργικού Συμβουλίου, προστίθεται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE