Κλειστά τα τμήματα εξυπηρέτησης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας 26/4 - 10/5

Κλειστά τα τμήματα εξυπηρέτησης του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας 26/4 - 10/5

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ενημερώνει το κοινό ότι τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών και Αποκοπών και Επανασυνδέσεων θα είναι κλειστά από τη Δευτέρα 26 Απριλίου μέχρι και τις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο αναφέρει ότι από τις 10 Μαΐου και έπειτα, για να εισέλθει καταναλωτής στα Τμήματα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών και Αποκοπών και Επανασυνδέσεων, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες.

Ενημερώνει επίσης ότι δεν θα προχωρήσει σε αποσυνδέσεις νερού μέχρι τις 15 Μαΐου.

Θα ακολουθήσει καινούργια οδηγία του Συμβουλίου με βάσει μελλοντικά νέα διατάγματα του Υπουργικού Συμβουλίου, προστίθεται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE