ΟΣΙΚΑ: Δύσκολη η επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης μετά το τρίτο lockdown

ΟΣΙΚΑ: Δύσκολη η επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης μετά το τρίτο lockdown

Μετά την τελευταία απόφαση για το τρίτο lockdown η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) μέσω του προέδρου της Νεόφυτου Θρασυβούλου χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την κατάσταση για την επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ενδεικτικά πως οι επιχειρήσεις αφήνουν πίσω ολόκληρα "stock" (εμπορεύματα), εκκρεμότητες και πελάτες και δημιουργούνται πιο πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να γίνεται και πιο δύσκολη η βιωσιμότητα της λειτουργίας των κέντρων αναψυχής.

Εμείς είπε ως Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής δεν αντικαθιστούμε τους επιδημιολόγους, εκτιμώντας πως εάν η επιδημιολογική κατάσταση της Κύπρου είναι δύσκολη και έπρεπε να ληφθεί απόφαση για καθολικό lockdown καλώς έγινε.

Επεσήμανε ωστόσο πως επιθυμία και ευχή τους είναι όπως «καθαρίσει» η Κύπρος από την πανδημία ώστε να μπορούν να δεχτούν τουρισμό και το κράτος να σταθεί αρωγός να στηρίξει τις επιχειρήσεις για να μπορούν να επαναλειτουργήσουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE