Υπό 6ήμερη κράτηση 43χρονος που συνελήφθη για υπόθεση με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα

Υπό 6ήμερη κράτηση 43χρονος που συνελήφθη για υπόθεση με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε χθες, Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 43χρονου που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής, κυκλοφορίας και κατασκευής παραχαραγμένου νομίσματος.

 
Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε δελτίο Τύπου ο 43χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει για χώρα του εξωτερικού. Εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 6 Απριλίου 2021, σύμφωνα με την οποία την 31η Μαρτίου 2021, άγνωστος άνδρας επισκέφθηκε κατάστημα στη Λευκωσία και πλήρωσε για τις αγορές που έκανε, χρησιμοποιώντας δύο πλαστά χαρτονομίσματα των €500.  
 
Από έρευνα που διενεργήθηκε μετά τη σύλληψη του 43χρονου, στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό. Μεταξύ των χαρτονομισμάτων που κατασχέθηκαν, εντοπίστηκαν και 14 χαρτονομίσματα των €500, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..