Αβέρωφ: Ζητά ν' αυξηθεί ο αριθμός των SMS σε δύο τη μέρα

Αβέρωφ: Ζητά ν' αυξηθεί ο αριθμός των SMS σε δύο τη μέρα

«Από τη στιγμή που τελικά σωστά η κυβέρνηση επέτρεψε την παρουσία πιστών στην εκκλησία την Αγία Εβδομάδα, ενώ έχει επιτραπεί και η εκγύμναση σε υπαίθριους χώρους, είναι λογικό και αναμενόμενο ότι είτε δεν θα χρειάζεται SMS για τα πιο πάνω ή θα αυξηθεί ο αριθμός των SMS σε δύο τη μέρα».

Αυτή ήταν η σύντομη τοποθέτηση του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (26/4) στην Κύπρο.

Έτσι συμμερίστηκε την άποψη πολλών πολιτών ότι τα μηνύματα θα πρέπει ν’ αυξηθούν σε δύο τη μέρα αντί ένα που θα υφίσταται από αύριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE