ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σε κέντρο εμβολιασμού μετατρέπεται το πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό

Σε κέντρο εμβολιασμού μετατρέπεται το πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό

Μετά τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο, το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λεμεσού «Πάνος Σολομωνίδης», μετά από απόφαση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο.

 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, η απόφαση για διάθεση του πολιτιστικού κέντρου για σκοπούς εμβολιασμών, λήφθηκε στην τελευταία συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Πέμπτη.
 
Στόχος μας, σημείωσε, είναι «να συμβάλουμε στη διαδικασία εμβολιασμών, για να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στην πόλη μας».
 
«Ενημερώσαμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και αναμένουμε να εξαγγελθεί σύντομα η διαδικασία για να λειτουργήσει το πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» ως εμβολιαστικό κέντρο», κατέληξε στη δήλωση του ο κ. Νικολαΐδης.
 
Όπως, εξάλλου ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ, από πηγές του Υπουργείου Υγείας, μετά το πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο Λεμεσού, θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος, ο οποίος αναμένεται να λειτουργήσει μετά τις γιορτές του Πάσχα.
 
Το πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» θα είναι το 5ο εμβολιαστικό κέντρο που μπαίνει στη μάχη κατά της πανδημίας, στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, μετά το παλιό νοσοκομείο, το ιατρικό κέντρο Λινόπετρας, το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» και το Νοσοκομείου Τρόοδους, στην Κυπερούντα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top