LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

Επιτρέπεται η μετάβαση στις εξοχικές κατοικίες με αποστολή μηνύματος στο 8998, γράφοντας τον αριθμό 8.

Σύμφωνα με την λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως, όσοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες μπορούν να μεταβούν εκεί για το δεκαπενθήμερο του lockdown, ανεξαρτήτως Επαρχίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι όσοι μεταβαίνουν στην εξοχική τους κατοικία μπορούν να μείνουν εκεί για όσο διάστημα το επιθυμούν.

«Θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα στον αριθμό οκτώ και θα μπορούν όλες αυτές τις 15 μέρες που θα είναι σε ισχύ τα μέτρα να μεταβούν σε ιδιόκτητο υποστατικό που διατηρούν είτε στην Επαρχία μόνιμης διαμονής τους είτε σε άλλη Επαρχία», δήλωσε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE