LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

Επιτρέπεται η μετάβαση στις εξοχικές κατοικίες με αποστολή μηνύματος στο 8998, γράφοντας τον αριθμό 8.

Σύμφωνα με την λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως, όσοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες μπορούν να μεταβούν εκεί για το δεκαπενθήμερο του lockdown, ανεξαρτήτως Επαρχίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι όσοι μεταβαίνουν στην εξοχική τους κατοικία μπορούν να μείνουν εκεί για όσο διάστημα το επιθυμούν.

«Θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα στον αριθμό οκτώ και θα μπορούν όλες αυτές τις 15 μέρες που θα είναι σε ισχύ τα μέτρα να μεταβούν σε ιδιόκτητο υποστατικό που διατηρούν είτε στην Επαρχία μόνιμης διαμονής τους είτε σε άλλη Επαρχία», δήλωσε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE