LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

Επιτρέπεται η μετάβαση στις εξοχικές κατοικίες με αποστολή μηνύματος στο 8998, γράφοντας τον αριθμό 8.

Σύμφωνα με την λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως, όσοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες μπορούν να μεταβούν εκεί για το δεκαπενθήμερο του lockdown, ανεξαρτήτως Επαρχίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι όσοι μεταβαίνουν στην εξοχική τους κατοικία μπορούν να μείνουν εκεί για όσο διάστημα το επιθυμούν.

«Θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα στον αριθμό οκτώ και θα μπορούν όλες αυτές τις 15 μέρες που θα είναι σε ισχύ τα μέτρα να μεταβούν σε ιδιόκτητο υποστατικό που διατηρούν είτε στην Επαρχία μόνιμης διαμονής τους είτε σε άλλη Επαρχία», δήλωσε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE