ΒΙΝΤΕΟ από την Αγία Νάπα: Πρώτα διασκέδασαν και μετά έπαιξαν ξύλο – Ξεκίνησαν τις έρευνες οι Αρχές

ΒΙΝΤΕΟ από την Αγία Νάπα: Πρώτα διασκέδασαν και μετά έπαιξαν ξύλο – Ξεκίνησαν τις έρευνες οι Αρχές

Βίντεο με πολίτες που παίζουν ξύλο είδε το φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στο οποίο βλέπουμε πολίτες να συμπεριφέρονται με βίαιο τρόπο ο ένας στον άλλο στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο πριν τον ξυλοδαρμό προηγήθηκε διασκέδαση από τα συγκεκριμένα άτομα.

Μέλος της Αστυνομίας δήλωσε στο ΤhemaOnline, πως το βίντεο έφτασε και στα χέρια των Αρχών όπου και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για έρευνα του περιστατικού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE