Ο Τζιωνής «ΞΕΡΑΝΕ» την ΑΕΛ στο 90΄ και φουλ για τίτλο η ΕΦΤΑΨΥΧΗ Ομόνοια!

Ο Τζιωνής «ΞΕΡΑΝΕ» την ΑΕΛ στο 90΄ και φουλ για τίτλο η ΕΦΤΑΨΥΧΗ Ομόνοια!

Εφτάψυχη η Ομόνοια, πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της της ΑΕΛ, με “χρυσό” σκόρερ τον Τζιωνή στο 90΄.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Λευκωσίας επέστρεψε στην κορυφή και στο +3 από τον Απόλλωνα, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έχασε και μάθητικά τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE