Έκλεψε πιστωτική κι αγόρασε προϊόντα 11 ευρώ από το περίπτερο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Έκλεψε πιστωτική κι αγόρασε προϊόντα 11 ευρώ από το περίπτερο - Χειροπέδες σε 25χρονο

Yπό κράτηση τέθηκε 25χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου  για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής ενώ καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, εναντίον του 25χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με διάρρηξη κατοικίας η οποία διεπράχθη στην Πάφο την 1η Νοεμβρίου του 2020. Από την κατοικία κλάπηκαν ένα tablet , μία τραπεζική κάρτα  η οποία χρησιμοποιήθηκε για αγορά προϊόντων αξίας 11 ευρώ σε περίπτερο στην Πάφο. 

Τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αφού επιθεώρησαν το κλειστό κύκλωμα του περιπτέρου αναγνώρισαν δύο άτομα τον 25χρονο και ακόμη έναν 20χρονο ομοεθνή του τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στην διάπραξη του αδικήματος της διάρρηξης.

Ακολούθως προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου  ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το δεύτερο πρόσωπο ο 20χρονος καταζητείται  .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE