Πότε βγαίνει η Κύπρος από την πανδημία – Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση η Δρ. Κολιού – ΒΙΝΤΕΟ

Πότε βγαίνει η Κύπρος από την πανδημία – Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση η Δρ. Κολιού – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα δούμε σημαντικές αλλαγές στην επιδημιολογική εικόνα πριν το τέλος του lockdown, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της καθηγήτριας Παιδιατρικής και Λοιμοξιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Μαρίας Κολιού.

Μιλώντας στην Κρατική τηλεόραση το πρωί της Τρίτης, ανέφερε πως πρέπει να περάσαν τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες μετά το lockdown για να δούμε αποτελέσματα στην επιδημιολογική εικόνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ποσοστό θετικότητας των Επαρχιών, με την Λάρνακα να κατέχει την πρωτιά και την Πάφο να ακολουθεί.

Αντίκτυπο στην επιδημιολογική εικόνα θα υπάρξει και από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθώς ο κόσμος βγήκε έξω για την τελευταία του βόλτα πριν το νέο lockdown, αποτελέσματα που θα έχουμε σε δυο εβδομάδες, δήλωσε Δρ. Κολιού.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Σταυριανής Κωνσταντίνου για το πότε βγαίνουμε εντελώς από αυτή την κατάσταση η Δρ. Κολιού απάντησε: «Αν δεν έχουμε κάποια μεγάλη μετάλλαξη μέχρι το Φθινόπωρο ή και τον χειμώνα θα έχει αλλάξει η ζωή μας, αυτό θα ξεκινήσει να φαίνεται το καλοκαίρι»

«Το να βγάλουμε τις μάσκες και να επανέλθουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν θα αργήσει. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα νέο κύμα σε περίπτωση που έχουμε νέα μετάλλαξη», συμπλήρωσε.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE