Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, όταν ναυάγησε πλεούμενο που κατευθυνόταν από τη Βενεζουέλα στα Τρινιδάδ και Τομπάγκο, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τα παράλια, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό που ενδέχεται να γίνει ακόμη βαρύτερος.

"Προς το παρόν, έχουμε δυστυχώς έξι νεκρούς, τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες", δήλωσε χθες Δευτέρα σε τοπικά ΜΜΕ η κυβερνήτρια της πολιτείας Ντέλτα Αμακούρο (βορειοανατολικά), η Λισέτα Ερνάντες, προσθέτοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν "δέκα πολίτες της Βενεζουέλας που αγνοούνται, πιθανόν οι τρεις εξ αυτών ανήλικοι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE