Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Εξι οι νεκροί από ναυάγιο στη Βενεζουέλα

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, όταν ναυάγησε πλεούμενο που κατευθυνόταν από τη Βενεζουέλα στα Τρινιδάδ και Τομπάγκο, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τα παράλια, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό που ενδέχεται να γίνει ακόμη βαρύτερος.

"Προς το παρόν, έχουμε δυστυχώς έξι νεκρούς, τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες", δήλωσε χθες Δευτέρα σε τοπικά ΜΜΕ η κυβερνήτρια της πολιτείας Ντέλτα Αμακούρο (βορειοανατολικά), η Λισέτα Ερνάντες, προσθέτοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν "δέκα πολίτες της Βενεζουέλας που αγνοούνται, πιθανόν οι τρεις εξ αυτών ανήλικοι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE