Ο Στέφανος Μιχαήλ ραπάρει στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Μιχαήλ ραπάρει στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Η σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ, Νάταλι Κάτερ, αρκετά συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με εκείνον και χαριτολογώντας ο ίδιος της επαναλαμβάνει την ίδια φράση “κανεί” προκειμένου να σταματήσει να τον απαθανατίζει.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο η χορεύτρια μας έδειξε τον αγαπημένο της να ραπάρει με πάθος στο αυτοκίνητο ενώ μόλις ο ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι τον κατέγραφε σταμάτησε. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που εντοπίσαμε στα social media:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE