Να απέχουν από το έθιμο της «Λαμπρατζιάς» καλεί τους δημότες της ο Δήμος Λευκωσίας

Να απέχουν από το έθιμο της «Λαμπρατζιάς» καλεί τους δημότες της ο Δήμος Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί για ακόμα μια χρονιά τους δημότες του να απέχουν από το έθιμο της «Λαμπρατζιάς» το οποίο σύμφωνα με τη νομοθεσία,  επισύρει χρηματική ποινή ή ποινή φυλάκισης, σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόσωπο βρεθεί ένοχο του αδικήματος αυτού.

 
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγλαντζιάς απευθύνει έκκληση «όταν κάποιος εντοπίζει μεγάλες ποσότητες ξυλείας με σκοπό το άναμμα ‘Λαμπρατζιάς’  ή την παράνομη αποκοπή δέντρων να καλεί στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο 22797007 και στην Υγειονομική Υπηρεσία στο 22797312/-314, και ο δήμος σε συνεργασία με την Αστυνομία θα επιλαμβάνονται των θεμάτων που προκύπτουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.