Τρία παιδιά με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο – 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα

Τρία παιδιά με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο – 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα

Τρία μικρά παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και δυο ύποπτα περιστατικά.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία, ανέφερε πως 11χρονος θετικός στον ιό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Μακάρειο Νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε αναγκαίο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ωστόσο λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας κρατήθηκε για νοσηλεία στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Παράλληλα κοριτσάκι 7 μηνών, επίσης θετικό στον Covid-19 νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως καλή, σύμφωνα με τον Δρ. Αβράαμ Ηλία.

Επίσης σε θάλαμο covid του Μακάρειου, νοσηλεύεται κοριτσάκι 22 μηνών, το οποίο αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Τέλος ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως υπάρχουν άλλα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο που θεωρούνται ύποπτα κρούσματα, ένα κορίτσι 17 μηνών και ένα αγόρι 13 μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE