ΠΑΦΟΣ: Κολυμπούσε και υπέστη καρδιακή ανακοπή- Στην εντατική 27χρονος

ΠΑΦΟΣ: Κολυμπούσε και υπέστη καρδιακή ανακοπή- Στην εντατική 27χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού νοσηλεύεται 27χρονος λουόμενος ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα στις 11:15, 27χρονος από την Πάφο ενώ κολυμπούσε στην παραλιακή περιοχή στα Δημοτικά Μπάνια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τις αισθήσεις του. 

Παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο με την βοήθεια πολιτών μεταφέρθηκε εκτός της θάλασσας και στην συνέχεια με το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο μέρος στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Ακολούθως ο 27χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο  Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.