Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Μέχρι τις 19 Μάϊου μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου για παροχή υπηρεσιών πλυσίματος αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 108,910 ευρώ. Στην εν λόγω ανακοίνωση υπάρχουν διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ένας από τους όρους είναι και η απόσταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Συγκεκριμένα το πλυντήριο αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι εντός τριών χιλιομέτρων από το Αρχηγείο, έτσι ώστε η προσφορά να θεωρείται έγκυρη.

Διευκρινήσεις υπάρχουν ακόμη και για τον αριθμό οχημάτων που θα πρέπει να πλένονται και τον τύπο αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=4734955

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.