Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Μέχρι τις 19 Μάϊου μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου για παροχή υπηρεσιών πλυσίματος αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 108,910 ευρώ. Στην εν λόγω ανακοίνωση υπάρχουν διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ένας από τους όρους είναι και η απόσταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Συγκεκριμένα το πλυντήριο αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι εντός τριών χιλιομέτρων από το Αρχηγείο, έτσι ώστε η προσφορά να θεωρείται έγκυρη.

Διευκρινήσεις υπάρχουν ακόμη και για τον αριθμό οχημάτων που θα πρέπει να πλένονται και τον τύπο αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=4734955

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!