BUSINESS NEWS

Ο Όμιλος Quality παρουσιάζει τη Quality Digital Property Expo

Ο Όμιλος Quality παρουσιάζει τη Quality Digital Property Expo

Σε μια πορεία σχεδόν 30 χρόνων, ο Όμιλος Quality καθιερώθηκε ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον κλάδο της ανάπτυξης γης και στον κλάδο των επενδύσεων, παρουσιάζοντας ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πέραν των 7000 ακίνητων μέχρι σήμερα και πέραν των 40 έργων υπό μελέτη και εξέλιξη.


Η Quality Group δραστηριοποιείται σε τέσσερις ισχυρούς πυλώνες της κυπριακής οικονομίας και συγκεκριμένα, με την ανάπτυξη γης (QUALITY DEVELOPMENT), την ξενοδοχειακή βιομηχανία (QUALITY HOSPITALITY/SUNNY SEEKER HOSPITALITY), τον ιατρικό τομέα (QUALITY MEDICAL) και την εκπαίδευση (QUALITY EDUCATION).


Ο Όμιλος Quality διοργανώνει για πρώτη φορά την έκθεση ακινήτων Quality Digital Property Expo Cyprus 2021. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι τις 9 Μαΐου. Η έκθεση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αγορά ή επένδυση στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προσφερθούν ακίνητα από το τεράστιας γκάμας χαρτοφυλάκιο του Ομίλου σε ειδικές τιμές. Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.qualitypropertyexpo.com, να ενημερωθεί για τα διαθέσιμα ακίνητα και ακολούθως να κάνει προκράτηση του ακινήτου που επιθυμεί να αγοράσει. Για τις αγορές θα τηρηθούν οροί προϋποθέσεις.


Η Quality Digital Property Expo Cyprus 2021 αποτελεί συνέχεια της Property Expo 2019 που είχε προκαλέσει το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Σχετικά με την Quality Digital Property Expo 2021 η κ. Στέλλα Ζαβού Business Development Director του Ομίλου Quality δήλωσε:
Εμείς στον Όμιλο της Quality νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη Digital Property Expo 2021. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη τάση για αγορές μέσω διαδικτύου μας οδήγησαν στην απόφαση για να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της έκθεσης. Πρόκειται για ένα εγχείρημα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Η έκθεση θα προτείνει μεγάλο αριθμό ακινήτων τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά σε προσιτές τιμές. Με τρόπο απλό, σε ένα περιβάλλον τεχνολογίας, όπως προστάζει η εποχή, φιλικό στον υποψήφιο αγοραστή θα μπορεί το κοινό να δει και να αποκτήσει το ακίνητο που επιθυμεί. Όλοι εμείς στον Όμιλο της Quality παραμένουμε στη διάθεση του κοινού για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλει απειλές για την ζωή του ο Βέργας: «Υποψιάζομαι ποιος βρίσκεται πίσω» - Όσα αναφέρει στο «Τ»

Μειώθηκε η ποινή φυλάκισης του Ρώσου για το θανατηφόρο με θύμα τον Παναγιώτη Χριστοφόρου - Αυτός είναι ο λόγος

Εκλογές 2024: Ιδού οι εκλεκτοί του ΔΗΚΟ για Δημάρχοι και Αντιδημάρχοι - Με κατά βούληση για τον ΕΟΑ Αμμοχώστου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Αρχιεπίσκοπος για Μονή Αββακούμ: «Καλούν και άλλους μάρτυρες - Το πόρισμα της ανακριτικής θα σταλεί στο εξαμελές»

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: Δεν φορούσαν κράνος οι δύο νεαροί - Χωρίς άδεια και ασφάλεια ο οδηγόςΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top