ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος 26χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο- Κρίσιμη η κατάστασή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος 26χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο- Κρίσιμη η κατάστασή του

Διασωληνωμένος στο Γ.Ν Λευκωσίας νοσηλεύεται 26χρονος ο οποίος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8.00 το πρωί στο δρόμο Άγιου Αμβρόσιου – Κυβίδων της επαρχίας Λεμεσού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κατευθυνόμενος προς Κυβίδες, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα πορείας, όπου συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο όπου διενεργούν εξετάσεις

Ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE