Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Μέχρι τις 19 Μάϊου μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου για παροχή υπηρεσιών πλυσίματος αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 108,910 ευρώ. Στην εν λόγω ανακοίνωση υπάρχουν διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ένας από τους όρους είναι και η απόσταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Συγκεκριμένα το πλυντήριο αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι εντός τριών χιλιομέτρων από το Αρχηγείο, έτσι ώστε η προσφορά να θεωρείται έγκυρη.

Διευκρινήσεις υπάρχουν ακόμη και για τον αριθμό οχημάτων που θα πρέπει να πλένονται και τον τύπο αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=4734955

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE