Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Μέχρι τις 19 Μάϊου μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου για παροχή υπηρεσιών πλυσίματος αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 108,910 ευρώ. Στην εν λόγω ανακοίνωση υπάρχουν διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ένας από τους όρους είναι και η απόσταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Συγκεκριμένα το πλυντήριο αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι εντός τριών χιλιομέτρων από το Αρχηγείο, έτσι ώστε η προσφορά να θεωρείται έγκυρη.

Διευκρινήσεις υπάρχουν ακόμη και για τον αριθμό οχημάτων που θα πρέπει να πλένονται και τον τύπο αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=4734955

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE