Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Η Αστυνομία ζητά εταιρεία για πλύσιμο περιπολικών – Προσφέρει μέχρι και 108 χιλιάδες ευρώ

Μέχρι τις 19 Μάϊου μπορούν να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους για τον διαγωνισμό που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου για παροχή υπηρεσιών πλυσίματος αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διαγωνισμού η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στα 108,910 ευρώ. Στην εν λόγω ανακοίνωση υπάρχουν διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό.

Ένας από τους όρους είναι και η απόσταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Συγκεκριμένα το πλυντήριο αυτοκινήτων θα πρέπει να είναι εντός τριών χιλιομέτρων από το Αρχηγείο, έτσι ώστε η προσφορά να θεωρείται έγκυρη.

Διευκρινήσεις υπάρχουν ακόμη και για τον αριθμό οχημάτων που θα πρέπει να πλένονται και τον τύπο αυτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=4734955

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE