Σε εξέλιξη η έκτακτη ολομέλεια της άτυπης διάσκεψης στη Γενεύη

Σε εξέλιξη η έκτακτη ολομέλεια της άτυπης διάσκεψης στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνοδος της ολομέλειας της άτυπης διάσκεψης 5+1 για το Κυπριακό που συγκάλεσε έκτακτα απόψε στη Γενεύη ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.


Η έκτακτη σύνοδος της ολομέλειας αποφασίστηκε από τον κ. Γκουτέρες, υπό το φως των εξελίξεων στις διμερείς επαφές που αυτός είχε σήμερα με τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε εξάλλου πριν τη σύνοδο χωριστές διμερείς συναντήσεις με τους ΥΠΕΞ Βρετανίας και Ελλάδας, Ντομινίκ Ράαμπ και Νίκο Δένδια, αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE