Σε εξέλιξη η έκτακτη ολομέλεια της άτυπης διάσκεψης στη Γενεύη

Σε εξέλιξη η έκτακτη ολομέλεια της άτυπης διάσκεψης στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνοδος της ολομέλειας της άτυπης διάσκεψης 5+1 για το Κυπριακό που συγκάλεσε έκτακτα απόψε στη Γενεύη ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.


Η έκτακτη σύνοδος της ολομέλειας αποφασίστηκε από τον κ. Γκουτέρες, υπό το φως των εξελίξεων στις διμερείς επαφές που αυτός είχε σήμερα με τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε εξάλλου πριν τη σύνοδο χωριστές διμερείς συναντήσεις με τους ΥΠΕΞ Βρετανίας και Ελλάδας, Ντομινίκ Ράαμπ και Νίκο Δένδια, αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE