Έκτακτη συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - Δένδια στη Γενεύη

Έκτακτη συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - Δένδια στη Γενεύη

Συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, έχει εκτάκτως απόψε στη Γενεύη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.


Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγο πριν την έναρξη της έκτακτης συνόδου της ολομέλειας της άτυπης συνόδου για την Κύπρο, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη. Προηγουμένως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Βρετανό ΥΠΕΞ, Ντομινίκ Ράαμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE