ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χωρίς ιστορικό εμβολιασμού οι δύο από τους τρεις αποβιώσαντες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χωρίς ιστορικό εμβολιασμού οι δύο από τους τρεις αποβιώσαντες

Τρεις άνθρωποι απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 306, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη το Υπουργείο Υγείας.

Τα τρία άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

-       Γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Άντρα, ηλικίας 62 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 88 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού (1η δόση), που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 306, εκ των οποίων:

-       200 άντρες (65%), και

-       106 γυναίκες (35%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 78 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE