Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Ένας Ιταλός μέσα σε 24 ώρες δέχτηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, αφού επισκέφθηκε δύο διαφορετικές ιερόδουλες, και τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Όμως η είδηση δεν είναι ότι συνελήφθη, αλλά η απολογία του που έκανε το γύρο του κόσμου, αφού ήταν τουλάχιστον πρωτότυπη.

Στο Έμπολι της Ιταλίας, ο 85χρονος πλήρωσε ακριβά την ερωtική του διάθεση, αφού του επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 1000 ευρώ.

Toν έπιασαν σε ένα από τα παράνομα τροχόσπιτα που υπάρχουν στο δρόμο και λειτουργούν σαν οίκοι ανοχής. Τον έγραψαν, αλλά μόλις 50 λεπτά μετά συνελήφθη και σε δεύτερο τροχόσπιτο 700 μέτρα πιο κάτω.

Η απάντηση του 85χρονου ήταν ότι από τη μέρα που έκανε εμβόλιο δεν μπορεί να ελέγξει την σeξουαλική του ορμή και είναι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πηγή: e-daily.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE