Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Ένας Ιταλός μέσα σε 24 ώρες δέχτηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, αφού επισκέφθηκε δύο διαφορετικές ιερόδουλες, και τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Όμως η είδηση δεν είναι ότι συνελήφθη, αλλά η απολογία του που έκανε το γύρο του κόσμου, αφού ήταν τουλάχιστον πρωτότυπη.

Στο Έμπολι της Ιταλίας, ο 85χρονος πλήρωσε ακριβά την ερωtική του διάθεση, αφού του επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 1000 ευρώ.

Toν έπιασαν σε ένα από τα παράνομα τροχόσπιτα που υπάρχουν στο δρόμο και λειτουργούν σαν οίκοι ανοχής. Τον έγραψαν, αλλά μόλις 50 λεπτά μετά συνελήφθη και σε δεύτερο τροχόσπιτο 700 μέτρα πιο κάτω.

Η απάντηση του 85χρονου ήταν ότι από τη μέρα που έκανε εμβόλιο δεν μπορεί να ελέγξει την σeξουαλική του ορμή και είναι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πηγή: e-daily.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE