LIKE ONLINE

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Τον πιάσανε με ιερόδουλη και δήλωσε πως φταίει το εμβόλιο

Ένας Ιταλός μέσα σε 24 ώρες δέχτηκε πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας, αφού επισκέφθηκε δύο διαφορετικές ιερόδουλες, και τον έπιασαν οι αστυνομικοί.

Όμως η είδηση δεν είναι ότι συνελήφθη, αλλά η απολογία του που έκανε το γύρο του κόσμου, αφού ήταν τουλάχιστον πρωτότυπη.

Στο Έμπολι της Ιταλίας, ο 85χρονος πλήρωσε ακριβά την ερωtική του διάθεση, αφού του επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 1000 ευρώ.

Toν έπιασαν σε ένα από τα παράνομα τροχόσπιτα που υπάρχουν στο δρόμο και λειτουργούν σαν οίκοι ανοχής. Τον έγραψαν, αλλά μόλις 50 λεπτά μετά συνελήφθη και σε δεύτερο τροχόσπιτο 700 μέτρα πιο κάτω.

Η απάντηση του 85χρονου ήταν ότι από τη μέρα που έκανε εμβόλιο δεν μπορεί να ελέγξει την σeξουαλική του ορμή και είναι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πηγή: e-daily.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top