Αυξάνεται το ενδιαφέρον για εμβολιασμό με AstraZeneca - 160 ιατροί ζήτησαν επιπρόσθετες δόσεις

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για εμβολιασμό με AstraZeneca - 160 ιατροί ζήτησαν επιπρόσθετες δόσεις

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Προσωπικών Ιατρών για συμμετοχή στη διαδικασία εμβολιασμού, αφού σήμερα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, συνολικά 160 Π.Ι. υπέβαλαν αιτήματα για παραχώρηση 11,200 δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca.


Συγκεκριμένα, σήμερα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εμβολιάσουν στα ιατρεία τους με ΑstaZeneca 115 ιδιώτες Προσωπικοί Ιατροί, επιπλέον των χθεσινών, για παραχώρηση συνολικά 10,000 δόσεων.

Επίσης, άλλοι 45 Προσωπικοί Ιατροί του ΟΚΥπΥ εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ζήτησαν 1,200 δόσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE