Αυξάνεται το ενδιαφέρον για εμβολιασμό με AstraZeneca - 160 ιατροί ζήτησαν επιπρόσθετες δόσεις

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για εμβολιασμό με AstraZeneca - 160 ιατροί ζήτησαν επιπρόσθετες δόσεις

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Προσωπικών Ιατρών για συμμετοχή στη διαδικασία εμβολιασμού, αφού σήμερα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, συνολικά 160 Π.Ι. υπέβαλαν αιτήματα για παραχώρηση 11,200 δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca.


Συγκεκριμένα, σήμερα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εμβολιάσουν στα ιατρεία τους με ΑstaZeneca 115 ιδιώτες Προσωπικοί Ιατροί, επιπλέον των χθεσινών, για παραχώρηση συνολικά 10,000 δόσεων.

Επίσης, άλλοι 45 Προσωπικοί Ιατροί του ΟΚΥπΥ εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ζήτησαν 1,200 δόσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE