Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νέντ Πράις, χαιρετίζει τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των συζητήσεων για το Κυπριακό.

Η ανάρτηση του στο Twitter

«Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των πολιτικών συζητήσεων για την Κύπρο. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού ως διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία σύμφωνα με την UNSCR για να ωφελήσει όλους τους Κύπριους και την ευρύτερη περιοχή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE