Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νέντ Πράις, χαιρετίζει τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των συζητήσεων για το Κυπριακό.

Η ανάρτηση του στο Twitter

«Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των πολιτικών συζητήσεων για την Κύπρο. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού ως διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία σύμφωνα με την UNSCR για να ωφελήσει όλους τους Κύπριους και την ευρύτερη περιοχή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE