Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Περίπτερο στην περιοχή της Πέγειας δεν υπήρχαν οι υποχρεωτικές σημάνσεις που τα διατάγματα προνοούν ενώ στο χώρο εντοπίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου μαζί με δύο άλλα πρόσωπα να κάθονται σε τραπεζάκι, πίνοντας καφέ και κουβεντιάζοντας.
Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης που περνούσαν για ελέγχους δεν τους χαρίστηκαν με αποτέλεσμα ο περιπτεράς να παραλάβει εξώδικο 500 ευρώ, ενώ οι δύο πελάτες βάζουν το χέρι στη τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




