ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

Σε μία μόνο καταγγελία υποστατικού προχώρησε τις τελευταίες 24 ώρες η Αστυνομία και αυτό αφορά περίπτερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Περίπτερο στην περιοχή της Πέγειας δεν υπήρχαν οι υποχρεωτικές σημάνσεις που τα διατάγματα προνοούν ενώ στο χώρο εντοπίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου μαζί με δύο άλλα πρόσωπα να κάθονται σε τραπεζάκι, πίνοντας καφέ και κουβεντιάζοντας.

Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης που περνούσαν για ελέγχους δεν τους χαρίστηκαν με αποτέλεσμα ο περιπτεράς να παραλάβει εξώδικο 500 ευρώ, ενώ οι δύο πελάτες βάζουν το χέρι στη τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE