ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

ΠΑΦΟΣ: Καφές και συζήτηση κόστισαν 1.100 ευρώ – Πληρώνουν γιατί κάθονταν

Σε μία μόνο καταγγελία υποστατικού προχώρησε τις τελευταίες 24 ώρες η Αστυνομία και αυτό αφορά περίπτερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Περίπτερο στην περιοχή της Πέγειας δεν υπήρχαν οι υποχρεωτικές σημάνσεις που τα διατάγματα προνοούν ενώ στο χώρο εντοπίστηκε ο υπάλληλος του περιπτέρου μαζί με δύο άλλα πρόσωπα να κάθονται σε τραπεζάκι, πίνοντας καφέ και κουβεντιάζοντας.

Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης που περνούσαν για ελέγχους δεν τους χαρίστηκαν με αποτέλεσμα ο περιπτεράς να παραλάβει εξώδικο 500 ευρώ, ενώ οι δύο πελάτες βάζουν το χέρι στη τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE