Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Γιάννης Δημητρίου για την εργασία του ελεγκτικού οίκου για τα οικονομικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, το σύνολο των οφειλών στις 31/03/2021, ανέρχεται στο ποσό των 24,232,886 ευρώ!

Πρόκειται ασφαλώς για έναν τεράστιο οικονομικό «βραχνά» που θα απασχολήσει έντονα όλο το “γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα” και όχι μόνο τη νυν διοίκηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE