Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Γιάννης Δημητρίου για την εργασία του ελεγκτικού οίκου για τα οικονομικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, το σύνολο των οφειλών στις 31/03/2021, ανέρχεται στο ποσό των 24,232,886 ευρώ!

Πρόκειται ασφαλώς για έναν τεράστιο οικονομικό «βραχνά» που θα απασχολήσει έντονα όλο το “γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα” και όχι μόνο τη νυν διοίκηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE