Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οφειλές 24 εκατομμυρίων ο ΑΠΟΕΛ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Γιάννης Δημητρίου για την εργασία του ελεγκτικού οίκου για τα οικονομικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, το σύνολο των οφειλών στις 31/03/2021, ανέρχεται στο ποσό των 24,232,886 ευρώ!

Πρόκειται ασφαλώς για έναν τεράστιο οικονομικό «βραχνά» που θα απασχολήσει έντονα όλο το “γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα” και όχι μόνο τη νυν διοίκηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE