Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τα οποία προέκυψαν μετά τη διενέργεια 9.453 διαγνωστικών εξετάσεων.

 
Γραπτή δήλωση από το «υπουργείο υγείας» αναφέρει ότι από τα 44 κρούσματα το ένα είναι από το εξωτερικό, πέντε προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού και τα υπόλοιπα 38 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Συγκεκριμένα τα 18 προέρχονται από Λευκωσία, 13 από Κερύνεια, πέντε από Αμμόχωστο και δύο από την Μόρφου.
 
Με βάση και τα αποτελέσματα της Πέμπτης από κορωνοϊό έχουν προσβληθεί στα κατεχόμενα 6.239 άτομα ενώ 31 κατέληξαν με αιτία τη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE