Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τα οποία προέκυψαν μετά τη διενέργεια 9.453 διαγνωστικών εξετάσεων.

 
Γραπτή δήλωση από το «υπουργείο υγείας» αναφέρει ότι από τα 44 κρούσματα το ένα είναι από το εξωτερικό, πέντε προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού και τα υπόλοιπα 38 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Συγκεκριμένα τα 18 προέρχονται από Λευκωσία, 13 από Κερύνεια, πέντε από Αμμόχωστο και δύο από την Μόρφου.
 
Με βάση και τα αποτελέσματα της Πέμπτης από κορωνοϊό έχουν προσβληθεί στα κατεχόμενα 6.239 άτομα ενώ 31 κατέληξαν με αιτία τη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE