Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι 2 άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 308.  

Από τα  668 (ποσοστό θετικότητας: 1,79%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, τα 398 προέκυψαν κρούσματα από 30,121 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

11,722

169

1,44%

Λεμεσός

7,676

112

1,46%

Λάρνακα

4,512

61

1,35%

Πάφος

2,695

29

1,08%

Αμμόχωστος

1,638

20

1,22%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

477

0

 

Λεμεσός

160

0

 

Λάρνακα

24

0

 

Πάφος

5

0

 

Αμμόχωστος

32

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

252

1

 

Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης

312

1

 

Αθλητές

121

0

 

Εθνική Φρουρά

495

5

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE