Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι 2 άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 308.  

Από τα  668 (ποσοστό θετικότητας: 1,79%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, τα 398 προέκυψαν κρούσματα από 30,121 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

11,722

169

1,44%

Λεμεσός

7,676

112

1,46%

Λάρνακα

4,512

61

1,35%

Πάφος

2,695

29

1,08%

Αμμόχωστος

1,638

20

1,22%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

477

0

 

Λεμεσός

160

0

 

Λάρνακα

24

0

 

Πάφος

5

0

 

Αμμόχωστος

32

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

252

1

 

Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης

312

1

 

Αθλητές

121

0

 

Εθνική Φρουρά

495

5

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE