Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test – ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι 2 άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 308.  

Από τα  668 (ποσοστό θετικότητας: 1,79%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, τα 398 προέκυψαν κρούσματα από 30,121 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

11,722

169

1,44%

Λεμεσός

7,676

112

1,46%

Λάρνακα

4,512

61

1,35%

Πάφος

2,695

29

1,08%

Αμμόχωστος

1,638

20

1,22%

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

477

0

 

Λεμεσός

160

0

 

Λάρνακα

24

0

 

Πάφος

5

0

 

Αμμόχωστος

32

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

252

1

 

Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης

312

1

 

Αθλητές

121

0

 

Εθνική Φρουρά

495

5

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE