ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Ετοιμάστηκα για το θάνατο, όλα εδώ τελείωσαν είπα» Η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό- ΒΙΝΤΕΟ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Ετοιμάστηκα για το θάνατο, όλα εδώ τελείωσαν είπα» Η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό- ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος.

Ο Πανιερώτατος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα-Μεσημέρι» και τον συνάδελφο Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι ένα μήνα μετά το εξιτήριο του από το Γ.Ν Λευκωσίας, δεν είναι απολύτως καλά και δεν έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Συμπλήρωσε πως ακόμα δυσκολεύεται να αναπνεύσει ενώ και η εικόνα του δείχνει ότι το προηγούμενο διάστημα πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές.

Σε ερώτηση του Νικήτα Κυριάκου μάλιστα, για το τι σκέφτηκε όταν του ανακοίνωσαν ότι με ασθενοφόρο πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο ο «Άγιος Λεμεσού» απάντησε: «Όλα εδώ τελείωσαν, ετοιμάστηκα για τον θάνατο» προσθέτοντας ότι φοβήθηκε για μερικά λεπτά καθώς δεν ήξερε τι θα αντιμετωπίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/_OWBjKwIz9Y

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE