Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, τα 43 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μέσα από 9750 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.
 
Τα 5 είναι εισαγόμενα, τα 8 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 30 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 14 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια, τα 2 στην Αμμόχωστο, τα 4 στη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6282.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE