Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, τα 43 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μέσα από 9750 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.
 
Τα 5 είναι εισαγόμενα, τα 8 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 30 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 14 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια, τα 2 στην Αμμόχωστο, τα 4 στη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6282.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE