Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, τα 43 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μέσα από 9750 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.
 
Τα 5 είναι εισαγόμενα, τα 8 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 30 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 14 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια, τα 2 στην Αμμόχωστο, τα 4 στη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6282.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE