Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 43 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα τρία νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ, τα 43 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μέσα από 9750 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.
 
Τα 5 είναι εισαγόμενα, τα 8 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 30 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 14 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια, τα 2 στην Αμμόχωστο, τα 4 στη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6282.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE