Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας νεκρός και 44 νέα περιστατικά κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στα κατεχόμενα, από 6.319 τεστ, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Ουνάλ Ουστέλ.

 
Τα 27 είναι εγχώριες λοιμώξεις και τα 17 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Από τις εγχώριες λοιμώξεις, τα 13 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα 10 στην Κερύνεια και τα 2 στην Αμμόχωστο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 6.326 και οι νεκροί στους 32.
 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE